Spelling Toren M6

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 9,50 (inclusief 21% btw)
Aantal

Spelling Toren M6 (halverwege groep 6)

Zoek het fout gespelde woord. Bouw de toren op. 

 

Uitgebreide spelomschrijving:

De leerling legt de 6 kaarten van een bepaalde serie in willekeurige volgorde horizontaal op de tafel. Vervolgens zoekt hij/zij naar het fout gespelde woord in de onderste rij woorden, die zijn weergegeven op de donkerblauwe vaandels. De leerling legt de kaart met het fout gespelde woord op tafel. Deze kaart wordt de onderste kaart van de toren.

Er blijven nu 5kaarten over. De leerling kijkt nu naar de woorden op de lichtblauwe vaandels (de op één na onderste rij) en zoekt ook hier de kaart met de fout. Deze kaart wordt boven de eerste gelegd.

Vervolgens zijn de woorden op de groene vaandels aan de beurt. De kaart waarop het woord fout is gespeld, komt weer boven de eerste twee kaarten te liggen. Zo bouwt de leerling de toren langzaam op. Als de leerling de 6 kaarten boven elkaar heeft gelegd, leest hij/zij van boven naar beneden het controlewoord. Hieraan kan de leerling zien of hij/zij de toren goed heeft opgebouwd. Ook de leerkracht kan in een oogwenk controleren of de leerling de toren goed heeft gelegd en daarmee dus de fout gespelde woorden heeft herkend.

© 2011 - 2020 Webwinkel Citotrainer Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren