Online oefenpakket voor de Citotoetsen in groep 3

Artikel 1 van 4
€ 29,95 (inclusief btw)

Uitgever: Citotrainer Nederland

Steeds vaker krijgen kinderen te maken met digitale afnames van Citotoetsen. Mede daarom hebben we een online oefenpakket samengesteld voor de Citotoetsen in groep 3. Het pakket bevat digitale oefentoetsen die gesplitst zijn in toetsen voor M3 (midden groep 3) en toetsen voor E3 (eind groep 3). Het pakket telt:

- 40 opdrachten rekenen*;

- 40 opdrachten spelling;

- 40 opdrachten woordenschat;

- 40 opdrachten leestechniek;

- 50 opdrachten begrijpend lezen.

* De rekenopdrachten kunnen herhaaldelijk worden aangeboden, omdat de getallen telkens veranderen. Er is bewust voor gekozen om in het oefenpakket alleen contextopgaven op te nemen. Kale sommen komen in echte Citotoetsen ook voor, maar kunnen buiten dit oefenpakket om ook voldoende geoefend worden op onze gratis webpagina https://leestrainer.nl/Leerlijn%20Rekenen/groep/3.htm.

 

Let op: alle toetsen in dit pakket zijn oefentoetsen. Oefentoetsen zijn niet genormeerd, dus er rolt geen score uit. Sterker nog: de toetsen zijn gemaakt om van te leren. Na een gegeven antwoord krijgt uw kind feedback of het antwoord goed of fout was en is er een verbetermogelijkheid. Aan het eind van de oefentoets komen de fout gemaakte opdrachten nog eens terug.

 

Controleer s.v.p. voordat u dit pakket bestelt of het geluid goed werkt op het apparaat dat uw kind gebruikt. Gebruik op dat apparaat de browser Chrome. Gebruik de voorbeeldoefening: https://leestrainer.nl/Begrijpend%20lezen/groep3%20en/bestaathij/index.html (het laden kan even duren).

Onze oefeningen werken op de meeste apparaten, maar we kunnen helaas geen ondersteuning bieden voor elk type apparaat. Daarom dient u, voorafgaand aan uw bestelling, zelf te controleren of de geluidsweergave correct is en of de computer de teksten in de Nederlandse taal uitspreekt. Wij danken u voor uw begrip.

 

Dit oefenpakket wordt ook aangeboden als onderdeel van een kortingspakket voor groep 3.

© 2011 - 2024 Webwinkel Citotrainer Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel