Het Grote Rekenboek Overzicht 2e editie

Artikel 16 van 24
€ 19,95 (inclusief btw)

Het Grote Rekenboek Overzicht 2e editie

Alles over rekenen in één boek.
Met Het Grote Rekenboek krijgen kinderen (en hun ouders) eindelijk weer grip op de basisprincipes van het rekenen. Over de tekortkomingen van het huidigerekenonderwijs is de laatste tijd veel te doen.Dit boek is een uitkomst voor iedereen die thuis wil kunnen terugvallen op de basis. Het Grote Rekenboek is een onmisbaar hulpmiddel voor leerlingen, ouders, leerkrachten en (Pabo-)studenten.
Het Grote Rekenboek bevat alle stof van de basisschool. Alle rekenonderdelen komen gestructureerd aan bod:


getallen – optellen – aftrekken – vermenigvuldigen
delen – breuken – kommagetallen – verhoudingen
procenten – tijd – geld – grafieken en tabellen
meten en maten – meetkunde – voorrangsregels

Per rekenonderdeel wordt de theorie volledig en helder uitgelegd. Stap voor stap, met veel voorbeelden. Kinderen krijgen zo inzicht in de verschillende rekenstrategieën. Maar dit boek besteedt ook en vooral aandacht aan de techniek van het cijferen. 
Voor school én thuis
Het Grote Rekenboek is een onmisbaar naslagwerk voor basisschool en biedt steun naast iedere methode die op school gebruikt wordt. Het geeft kinderen, leerkrachten, IB'er en RT'er én ouders het overzicht bij dit belangrijke vak.


Naslagwerk én oefenboek 
Het Grote Rekenboek is het overkoepelende naslagwerk. Daarbij hoort een oefenboek met duidelijke uitleg van de stof en vele afwisselende en doelgerichte oefeningen per onderdeel. 
Zo is het prima in te zetten als extra materiaal, zowel voor kinderen die nog wat extra uitleg nodig hebben als voor kinderen die al een stapje verder kunnen. 

In deze tweede editie is de stof uitgebreid zodat nu de referentieniveaus 1F, 2F en 3F volledig worden gedekt.
Dat maakt Het Grote Rekenboek niet alleen tot een standaardwerk voor het basisonderwijs maar ook uitermate geschikt als rekenprogramma voor de rekentoets in het voortgezet onderwijs en mbo.

© 2011 - 2024 Webwinkel Citotrainer Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel