Begrijpend lezen van A tot Z (voordelige combi)

Artikel 4 van 7
€ 37,50 € 30,00 (inclusief btw)

Begrijpend lezen van A tot Z Spel 1, 2 en 3 (voordelige combi)

Uitgever: Citotrainer Nederland

Zeer geschikt voor kinderen die moeite hebben met begrijpend lezen. Geef het tekstbegrip van je kind een boost!

'Begrijpend lezen van A tot Z' is een razendsnelle, effectieve training om vaardigheden met betrekking tot begrijpend lezen onder de knie te krijgen. Gekozen is voor een motiverende spelvorm, waarbij alles wel draait om het doel: snel beter worden in begrijpend lezen.

In deze eigenwijze versie zijn de titel en afbeeldingen die bij de teksten/tekstfragmenten passen, vaak met opzet weggelaten. Ook mogen de vragen pas beantwoord worden, als de tekst niet meer zichtbaar is.

In de praktijk bleek namelijk dat veel kinderen teksten halfslachtig lazen en zich geen beeld bij de tekst vormden. Waarom zou je ook, als je toch nog niet weet welke vragen er gesteld gaan worden? Het is een manier van denken, die we misschien niet wensen, maar die wel voorkomt...

Het niet meer kunnen nalezen van de tekst dwingt kinderen ertoe, om de tekst tot aan het 'omdraaimoment' echt goed te begrijpen. Moeilijke woorden mogen tot aan het omdraaimoment opgezocht en evt. gevraagd worden. Kinderen mogen ook aantekeningen maken. Het mogen inzetten van fiches zorgt voor een sportieve uitdaging. 

Inmiddels hebben veel leerlingen aangegeven, dit spel erg leuk te vinden!!!

Inhoud:

- 3 begeleidersboekjes;

- 3 x 26 leerlingkaarten;

- 3 x 100 fiches.

Deze voordelige combi bestaat uit Begrijpend lezen van A tot Z Spel 1,  Begrijpend lezen van A tot Z Spel 2 en Begrijpend lezen van A tot Z Spel 3.

© 2011 - 2024 Webwinkel Citotrainer Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel